Сензационната шампионка от Откритото първенство на САЩ по тенис Ема

...
Сензационната шампионка от Откритото първенство на САЩ по тенис Ема
Коментари Харесай

Шампионката от US Open отпадна още на старта в Индиън Уелс

Сензационната шампионка от Откритото състезание на Съединени американски щати по тенис Ема Радукану загуби още първия си мач на шампионата от най-високата категория " WTA 1000 " в Индиън Уелс. В дебюта си в конкуренцията в Калифорния 18-годишната британка, която като сложена под №17 по право почива на старта на главната скица, отстъпи във II кръг с 2:6, 4:6 пред Аляксандра Саснович (Блрс).

Родената в Торонто тийнейджърка от Лондон не съумя да показва съвсем нищо от смайващата игра, с която покори Ню Йорк без изгубен сет. Тази нощ Радукану не съумя да се възползва даже от задатък от 4:2 гейма във втората част и в последна сметка загуби срещата за 1:25 ч.

" Ще има разочарования след моите загуби. Но не желая да си сътворявам в допълнение напрежение, аз съм толкоз неопитна - разяснява Ема. - Аляксандра е в тура от дълго време, имала е несъмнено стотици обстановки, в които е водила с 4:2. Това за мен бе трети шампионат от WТА за годината. Идва таман в точния момент. Трябва да не избързвам и да изчистя главата си. "

" Гледах някои от мачовете ѝ на Уимбълдън и US Open. Тя е доста надарено момиче - показа пък Саснович. - Мисля, че изиграх доста добър мач. Тя завоюва US Open, до момента в който аз отпаднах в първи кръг в Ню Йорк, тъй че влязохме в дуела от много разнообразни позиции. Въпреки това обаче излязох на корта с мисълта да се насладя на играта. Направих всичко вярно и съм доста щастлива от този резултат. "

В III кръг беларускинята ще срещне №11 в схемата Симона Халеп (Рум), която се оправи с Марта Костюк (Укр) със 7:6 (2), 6:1.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР