Сензационната новина съобщиха пред „Уикенд“ близки приятели на секс символа.

...
Сензационната новина съобщиха пред „Уикенд“ близки приятели на секс символа.
Коментари Харесай

Орлин Павлов става баща през март

Сензационната вест оповестиха пред „ Уикенд “ близки другари на секс признака. Майката на бебето не живее в България, само че най-вероятно ще се върне скоро и ще роди тук, настояват те.

Приятелката на Орлин била в пети или шести месец на бременността. Новината, че ще става баща, била голяма изненада за родния артист. Детето освен че не било планувано, само че и връзката му била напълно прясна, когато станало ясно, че момичето е бременно. Първоначално секс признакът бил шокиран. После обаче приел мисълта, че скоро ще сменя памперси и ще будува по цяла нощ поради бебешкия рев, даже бил благополучен и признателен на ориста за шанса да остави потомство след себе си. „ Орлин от дълго време мечтае за семейство и деца, само че все не можеше да откри подобаваща жена, с която да ги сътвори. Ето, че най-после случайността реши вместо него “, разясняват познати на звездата от „ Скъпи наследници “.

Майката на бебето, което е на път, живеела в Дубай. С музиканта се срещнали при негово пътешестване в емирството и поддържали връзка от разстояние, като постоянно пътували, с цел да бъдат дружно. Очаква се обаче в най-скоро време момичето да се реалокира за непрекъснато в България. Най-вероятно ще ражда точно в страната ни. Засега не се възнамерява женитба, само че бъдещите родители сигурно ще заживеят под общ покрив.

Още от пролетта се знае, че Орлин има връзка със секси мулатка на към 20-25 години, с която постоянно е засичан да се гушка на обществени места. Той беше с нея на празненство на Би Ти Ви през септември, след което връзките им към този момент се считаха за официализирани пред обществото. Възможно е точно тя да е момичето, от което Орлин чака дете. На празненството през септември най-вероятно е било във втори или трети месец, поради което бременността въобще не е личала.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР