Сензационната книга „Веган кухня“ на автора Радослав Пламенов (с логото

...
Сензационната книга „Веган кухня“ на автора Радослав Пламенов (с логото
Коментари Харесай

Веган кухня за цялото семейство

Сензационната книга „ Веган кухня “ на създателя Радослав Пламенов (с логото на издателство „ Милениум “) разкрива всичко за веганството и показва най-вкусните и най-лесни за подготвяне веган предписания. Веганството, или крайната форма на вегетарианство, е относително нов за България модел на живот, при който човек живее, без да взе участие в употребата на животни.

Веганите се хранят единствено и извънредно с растителни артикули, без да употребяват артикули, директно или индиректно получени от потреблението на животни. В потребния кулинарен веган рецептурник ще откриете всичко за веганството – в детайли обяснено и усърдно подредено в тематични раздели. Книгата включва освен потребни и изпитани препоръки, само че и 124 предписания от веганската кухня за супи, предястия, съществени ястия и десерти, които ще ви оказват помощ, в случай че сте решили да се отдадете на здравословното хранене и природосъобразен метод на живот.

В книгата си създателят Радослав Пламенов споделя с читателите, че в всеобщата просвета веганите постоянно са осмивани и описвани като неособено занимателни човеци, които хрупат марули и сърбат чай от глухарчета. Но веган не се става по насила или на мощ, това е персонален и изцяло съзнателен избор и който го е правил има своите дълбоки и задоволително уважителни аргументи.

Рецептите в тази книга за подобаващи както за хора с нетърпимост към мляко и лактоза, по този начин и за тези, които съблюдават християнските пости.Да станеш веган въобще не е мъчно, нездравословно или скъпо. Невеганите мъчно могат да си показват, че човек може да се храни напълно разнообразно и напълно с растителна храна. Истината е, че веганската кухня е безпределно изобретателна.

Не ѝ липсва усет, тъй като в нея дори има повече и по-разнообразни растителни подправки, които изострят сетивата и придават пълноценност на всяко ядене.Всички предписания в книгата „ Веган кухня “ са подбрани извънредно добре и се подготвят бързо и елементарно в домашни условия. С помощта на скъпия рецептурник може да приготвите богато, здравословно и разнообразно меню за цялото семейство.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР