Сензационна версия за това как ще бъде избрано правителството на

...
Сензационна версия за това как ще бъде избрано правителството на
Коментари Харесай

Депутат от Възраждане: Получих информация, че правителството на Мария Габриел ще мине

Сензационна версия за това по какъв начин ще бъде определено държавното управление на Мария Габриел стартира депутатът от " Възраждане " Емил Янков във Facebook.

Янков популяризира в обществената мрежа схемата, по която това ще се случи - с неколцина " предатели " от обединението ПП-ДБ. Те щели да обезпечат рухване на кворума с отсъствието си и по този начин 116-те гласа на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили, Движение за права и свободи и Има Такъв Народ щели да са задоволителни, с цел да мине държавното управление.

 

За да бъде определено държавно управление са нужни 50% плюс един от присъстващите народни представители. Само, с цел да стартира съвещанието в пленарната зала би трябвало да има най-малко 121 депутати. Така, теоретично, кабинет може да бъде излъчен и със 65 гласа.

 

Ето какво написа той в обществената мрежа:

Следващата седмица ще има предложение за държавно управление на ГЕРБ, Движение за права и свободи и Има Такъв Народ.
Аз като част от ПГ на Възраждане ще гласоподавам ПРОТИВ, както и към което и да е друго предложение за кабинет, с изключение на държавно управление препоръчано от Възраждане.
За разлика от Подмяната и Доносническа България, които си сменят позицията през ден, от време на време и по-често, ние от Възраждане сме поредни в думите и дейностите си!


Получих информация, че може би няколко индивида от тази коалиция на срама, СЛУЧАЙНО ЩЕ ЛИПСВАТ (срещу заплащане), с цел да обезпечат нужния брой гласове за избиране на държавното управление на Мария Габриел.


Нека не забравяме, че коалиция Сорос-Донос в 48-то Народно заседание не се записва в последния работен ден и по този метод избавя Гешев и настоящата правосъдна система. Благодарение на тях законопроектът на Възраждане за смяна на правосъдната система не можа да се гласоподава заради липса на кворум.
Ние от Възраждане помним!
Изводите оставям на вас.

 

Аз като депутат, определен в редиците на Възраждане с 358 хиляди гласа, съм пореден и предвидим в дейностите си.
За мен ползите на България и народа са преди всичко. Водя се единствено и само от тях!
Да живее България!

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!     

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР