Сензационен максимален брейк от 147 точки беляза победата на Марко

...
Сензационен максимален брейк от 147 точки беляза победата на Марко
Коментари Харесай

Хонконг видя първия максимум в решаващ фрейм от 15 г.

Сензационен оптимален брейк от 147 точки беляза успеха на Марко Фу над Джон Хигинс в първия 1/2-финал от снукър шампионата Хонконг Мастърс. Местната спортна икона реализира съвършената серия в решаващата партия от мача против шотландската легенда, побеждавайки го с 6:5 фрейма.

За 44-годишния Фу това беше пети най-много в кариерата и първи от 2015 година Също по този начин това е първият случай, в който състезател прави 147 в решаваща партия, от съвсем 15 години - последният подобен беше Рони О`Съливан в 1/2-финала на Шампионата на Обединеното кралство през декември 2007 година против Марк Селби (9:8).

" Невероятно е. Още не мога да допускам, че това се случи тук. Невъзможно е да направя нещо такова. Не го имам вяра. А атмосферата беше изумителна. Това е най-хубавият ми миг като експерт. Да реализира сходно нещо пред родна аудитория... Имаме голямо наличие тази седмица и това безспорно е най-хубавото ми достижение ", показа разчувстваният Марко, който през 2018 година се подложи на интервенция на очите и дълго време отсъстваше от спорта.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР