Сензациите ни заобикалят всеки ден! Но никога не сме срещали

...
Сензациите ни заобикалят всеки ден! Но никога не сме срещали
Коментари Харесай

Невероятно: Сестри имат деца, които са едновременно БРАТЯ и БРАТОВЧЕДИ!?

Сензациите ни заобикалят всеки ден! Но в никакъв случай не сме срещали нещо сходно!
Британи и Бриана Салиърс са сестри близначки, които инцидентно са женени за братята близнаци Джош и Джеръми. След като се женят през 2018 година, съответните двойки имат деца – Джет, който се ражда при започване на 2021 година, и Джакс, който се появява на бял свят единствено няколко месеца по-късно, през април.

Можете ли да разберете каква е връзката сред двете деца? Не се тормозете, в случай че ви е мъчно. Да, на пръв взор те са братовчеди, само че е ясно също, че Джет и Джакс споделят повече гени от приблизително татистическа двойка братовчеди.

За да оказват помощ на всички комплицирани хора, сестрите споделят в Инстаграм малко повече информация за това каква тъкмо е връзката сред децата. Оказва се, че Джет и Джакс са " братовчеди, генетични братя и кватернерни близнаци! "

Кватернерни близнаци е термин, употребен за изложение на потомството на двойки, формирани от две групи еднояйчни близнаци. Но даже и с обяснението, доста хора към момента не могат изцяло да схванат необикновеното родословие.
   View this post on Instagram

 

" Това значи ли, че имат идентично ДНК? ", " Как тъкмо са генетични братя? " са единствено дребна част от въпросите, които хората, осведомени със случая, си задават.

А отговорът е: " Техните майки и татковци са еднояйчни близнаци. Двете групи родители имат деца. Една и съща точна ДНК основава и двете. Ако това семейство направи ДНК тест за генезис, той ще покаже тези бебета като братя и сестри, а не като естествени братовчеди! "

Двойките споделят, че желаят да имат и близнаци, които да бъдат родени едновременно! Така ще бъдат едно огромно, идентично семейство.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР