„Сенсата Технолоджис“, един от водещите световни доставчици на сензори, електрическа

...
„Сенсата Технолоджис“, един от водещите световни доставчици на сензори, електрическа
Коментари Харесай

„Сенсата Технолоджис започва строежа на нова производствена сграда и складова площ в Ботевград

„ Сенсата Технолоджис “, един от водещите международни снабдители на датчици, електрическа отбрана, контролери и решения за ръководство на зареждането, провежда първа копка на нова индустриална постройка и складова повърхност в гр. Ботевград.
Новата постройка е с обща разгърната застроена повърхност от 4000 кв.м. и е проектирана да предлага високо равнище на строителство и енергийна успеваемост. Инвестицията в строителството и индустриално съоръжение възлиза на 27 млн. щатски $. С новото индустриално уголемение, “Сенсата Технолоджис” възнамерява разкриване на 300 нови работни места в Ботевград.



Домакин на събитието бе Томи Вер Елст, ръководещ шеф „ Сенсата Технолоджис “, България. Официални посетители на церемонията по първа копка бяха кметът на община Ботевград Иван Гавалюгов, зам.-кметът Борис Борисов, основният проектант на общината Георги Джотолов, представители на компаниите проектанти и реализатори на плана, както и десетки чиновници на компанията.

“Сенсата Технолоджис “ се гордее с новите вложения, откритите работни места и благоприятни условия, които основава в обитаемоте места, в които компанията оперира в България. В Ботевград компанията ни е известна с визионерския си капиталов метод, многогодишно партньорство и начинания за реализиране дълготрайна изгода за града и неговите жители, “ показа Томи Вер Елст в своето послание при разкриване на събитието. „ Бих желал особено да благодаря на кмета на Община Ботевград господин Гавалюгов и неговия екип за изключителната поддръжка и съдействие. С разширението на своите индустриалните и складови площи на територията на общината, Сенсата ще продължи да бъде най-големият шеф в аутомотив промишлеността и желан сътрудник в България “, добави господин Вер Елст.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР