Сенегалският национал Кейта Балде е много близо до завръщане в

...
Сенегалският национал Кейта Балде е много близо до завръщане в
Коментари Харесай

Интер и Монако се разбраха за Кейта Балде

Сенегалският национал Кейта Балде е доста покрай завръщане в Серия “А”. Той беше оставен отвън групата на Монако за мача с Нант през днешния ден, с цел да завърши прехвърлянето си в Интер. Всички елементи сред двата клуба са конкретизирани.

“Нерадзурите” ще вземат нападателя чартърен за 5 млн. евро, а след края на сезона ще могат да го купят за 34 млн. Ако това се случи, Балде ще подпише контракт за период от 5 години.
French Reports Follow Italian Reports In Stating Inter Close To Completing Keita Balde Deal https://t.co/lupc5lFfrH pic.twitter.com/m1zOfQYw5P
— SempreInter.com (@SempreIntercom) 10 август 2018 година Първоначално Интер и Монако възнамеряваха замяна, при която Антонио Кандрева да премине при монегаските, само че италианският национал не се съгласи на сходен вид.

Миналото лято Кейта Балде напусна Лацио против 30 млн. евро, само че престоят му в Монако се оказа несполучлив. 23-годишният бързак вкара 8 гола и направи 11 асистенции в 33 мача, само че по този начин и не се наложи като титуляр в състава на Леонардо Жардим.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР