Сенаторката от Демократическата партия на САЩ Елизабет Уорън обяви вчера,

...
Сенаторката от Демократическата партия на САЩ Елизабет Уорън обяви вчера,
Коментари Харесай

Американският сенатор Уорън обяви, че ще се кандидатира за президент на САЩ догодина

Сенаторката от Демократическата партия на Съединени американски щати Елизабет Уорън разгласи през вчерашния ден, че ще се кандидатира за президент на изборите през 2020 година, съобщи ДПА.

Уорън е професор по право от Харвардския университет и привърженичка на икономическия популизъм. Тя е може би най-известният претендент, който ще взе участие в президентската конкуренция. Избрана за сенатор през 2012 година, тя клони към най-прогресивното крило на Демократическата партия, като поддържа въвеждането на по-голям налог върху богатите и отбрана на потребителите. Платформата й включва данъчно облагане за 75-те хиляди най-богат американци.

" Работещите настойчиво хора са изправени против дребна група хора, които имат прекомерно доста въздействие освен в стопанската система ни, а и в нашата народна власт ", съобщи тя на протест в Масачузетс, на който разгласи, че ще се кандидатира. " Тук сме, с цел да кажем, че стига толкоз ", добави сенаторката, която разгласи президентът Доналд Тръмп за артикул на една нечестна система, която поддържа богатите и авторитетните.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР