Сенаторът отговори, като заяви, че демократите са правили едно и

...
Сенаторът отговори, като заяви, че демократите са правили едно и
Коментари Харесай

Рон Джонсън призова от водещ на CNN за неоснователни твърдения за изборни измами

Сенаторът отговори, като съобщи, че демократите са правили едно и също нещо „ неведнъж във всевъзможни разнообразни щати “, само че когато беше помолен да даде образец, той беше не може да го направи, просто споделя на водещата Кайтлан Колинс да „ ревизира книгите “.

Г-жа Колинс означи, че 10 членове на Републиканската партия в родния щат на господин Джонсън са уредили дело предходната седмица, което беше заведено от същинските гласоподаватели от Уисконсин, търсейки обезщетение от 200 000 $ на гласоподавател. Не беше наложена санкция, само че всеки от тях призна, че президентът Джо Байдън е спечелил изборите през 2020 година, означи. Освен това всички те се съгласиха да не служат като гласоподаватели през 2024 година и че заради дейностите си през 2020 година са взели участие в „ опит за непозволено катурване “ на изборите.

Един от гласоподавателите ще остане в непартийната изборна комисия на Уисконсин. Лидерът на републиканското болшинство в щатския Сенат Девин Ле Махиу сподели в понеделник, че няма да се откаже от назначава...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР