Сенаторът от Масачузетс и кандидат за президент от Демократическата партия

...
Сенаторът от Масачузетс и кандидат за президент от Демократическата партия
Коментари Харесай

Темата Тръмп - през демократични мечти да е в затвора до това колко всъщност работи

Сенаторът от Масачузетс и претендент за президент от Демократическата партия Елизабет Уорън съобщи, че президентът на Съединени американски щати Доналд Тръм може да приключи в пандиза преди президентските избори през 2020 година, заяви телевизия Fox.
На протест в щата Айова, Уорън разгласи пред събралото се голям брой, че Тръмп е проблем, само че не е единственият проблем, написа БГНЕС.
" Всеки ден има расистки туит, туит с ненавист, нещо в действителност мрачно и грозно ", сподели тя. " И какво ще създадем за това ние - претендентите, деятелите, пресата? Ще поносим ли това всеки ден? Ще му позволим ли да употребява това, с цел да ни раздели? Знаете какво ме тревожи! ", продължи сенатор Уорън. " До 2020 година Доналд Тръмп може и да не бъде президент. Всъщност, може и да не бъде свободен човек ", добави тя, с което провокира овации от множеството.
" Ето по какъв начин го виждам аз. Доналд Тръмп не е единствения проблем, който имаме. Да, Доналд Тръмп е признак на зле развалена система ", сподели още Елизабет Уорън.
Междувременно Тръмп опроверга изявления, съгласно които той работи малко. Това стана откакто изданието Axios разгласява графика на президента, в който огромна част от работното му време е разказано като " работа с документи ", без да се споделя какво тъкмо значи това.
" Медиите съумяха да получат работния ми график - беше доста елементарно. Но това трябваше да се заяви по позитивен, а не негативен метод. Когато се употребява терминът " работа с документи ", нормално работя, не се отпущам. Всъщност евентуално работя повече часове, в сравнение с съвсем всички предходни президенти ", написа Тръмп в Twitter.
Според Axios обстановката е друга. До 60% от работното време на Тръмп е заложено на " работа с документи " в Овалния кабинет, по-специално от 8 до 11 часа всеки работен ден. Всъщност, написа вестникът цитирайки шест разнообразни източника, Тръмп в никакъв случай не се появява в Овалния кабинет по-рано 11:00 часа. Ставайки от леглото към 6 сутринта или даже по-рано, Тръмп гледал телевизия цяла заран, чете вестници, приказва по телефона с асистенти, членове на Конгреса и другари, оповестява изданието.
Според графика първото събитие на президента от 11:00 - 11:30 часа е брифинг със чиновници на разузнаването или половинчасова среща с шефа на администрацията на Белия дом. Понякога единствено 1 час дневно се разпределя за срещи, а останалите 7 часа - за работа с документи, написа изданието и добавя, че в графика на Тръмп имало и доста спонтанни и конфиденциални срещи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР