Сенаторът на щата Вермонт Бърни Сандерс смята, че САЩ трябва

...
Сенаторът на щата Вермонт Бърни Сандерс смята, че САЩ трябва
Коментари Харесай

Сенатор Сандърс: САЩ да помогнат и на Русия за алтернативните енергоизточници

Сенаторът на щата Вермонт Бърни Сандерс счита, че Съединени американски щати би трябвало да оказват помощ на другите страни, включително и Русия, да спомагат в развиване на технологиите, които са нужни за преход към различни източници на сила. Това съобщи политикът, претендиращ за претендент на Демократическата партия за президент на Съединени американски щати в четвъртък, по време на изказване в щата Ню Хемпшир, предадоха CNN и ТАСС.

" Промените в климата не са проблем единствено на Америка, те са международен проблем ", установи той. Сандерс акцентира, че Съединени американски щати би трябвало по-активно да употребява възобновимите източници на сила. Според него, това ще разреши да се основат милиони нови работни места.

По думите на сенатора, Съединени американски щати би трябвало да вкара целия свят след себе си в тази сфера. Сандерс прикани да се работи с Китай, Русия, Индия, Пакистан и Бразилия - да им помогне с технологиите, от които се нуждаят за промяна в областта на енергетиката, която е нужна за избавление на света.

Демократите регулярно подлагат на критика администрацията на настоящия президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп за излизането на страната от Парижкото съглашение за климата. Американският водач през юни 2017 година /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР