Сенаторът на щата Масачузетс Елизабет Уорън от Демократическата партия официално

...
Сенаторът на щата Масачузетс Елизабет Уорън от Демократическата партия официално
Коментари Харесай

Сенаторът на Масачузетс Елизабет Уорън обяви кандидатурата си за президент

Сенаторът на щата Масачузетс Елизабет Уорън от Демократическата партия публично разгласи кандидатурата си за Белия дом през 2020 година и се причисли към масата участници в първичните избори на Демократите. Те дават обещание да бъдат измежду най-големите и най-разнообразни в историята на партията, написа електронното издание на вестник The Hill.

 © БГНЕС
Уорън бързо се прицели в администрацията на Тръмп в речта си в събота в Лорънс, Масачусетс, обвинявайки администрацията, че „ няма съвест “, визирайки имиграционните политики на държавното управление.

Уорън се показа за войник, подготвен да преследва „ структурна промяна “.
„ Няма да бъде задоволително просто да се анулират ужасните дейности на тази администрация. Не можем да си позволим просто да се возим по краищата - данъчен заем тук, правилник там. Нашата битка е за огромни, структурни промени “, сподели Уорън в речта. " Това е битката на живота ни. Борбата за създаване на Америка, в която са вероятни фантазиите, Америка, която работи за всички. Аз съм в тази битка по целия път “.
Съобщението за събитието в нейния роден щат Масачусетс пристигна повече от месец откакто Уорън образува изследователска комисия, която ѝ разреши да стартира да събира пари за президентска акция. Оттогава тя обикаля противоречивите щати за първичните избори и наема чиновници, които да слагат рамката на акцията.
От блоговете на Българска национална телевизия: Кой ще се изправи против Тръмп през 2020 година?news.bnt.bg/bg/a/koy-shche-se-izpravi-sreshchu-trmp-prez-2020-godinaМеждинните избори в Съединени американски щати на шести ноември демонстрираха, че американската нация е все по този начин разграничена към политиките и държанието на президента Тръмп. За Демократическата партия стартира процеса по лъчение на мощна кандидат-президентска двойка, която да се изправи против Доналд Тръмп и Майк Пенс на идващите избори. Тръмп съобщи, че ще се кандидатира за втори мандат още през февруари, а незабавно след междинните избори на шести ноември предложения Пенс за вицепрезидент и през възможния му втори мандат.
Уорън е някогашен професор по право, която построи известност на яростен критик на Уол Стрийт и промишлеността на финансовите услуги. За първи път тя влезе в Сената през 2013 година, откакто победи тогавашния сенатор Скот Браун от Републиканската партия.

Тя бързо дефинира себе си като „ гневен прогресист “, изключително посредством позицията си в банковия комитет на Сената. Оттогава тя се озова измежду шепа политици, които изплуваха като вероятни претенденти за президент. В конкуренцията в Белия дом Уорън ще би трябвало да се съревновава против препълненото поле на демократите, в това число няколко от сътрудниците ѝ от Сената.

Засега това са: Кирстен Гилибранд (Ню Йорк), Камала Харис (Калифорния) и Кори Букър (Ню Джърси).
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР