Сенаторът на Съединените щати Тим Скот се оттегли от републиканската

...
Сенаторът на Съединените щати Тим Скот се оттегли от републиканската
Коментари Харесай

Републиканският сенатор Тим Скот прекратява кандидатурата си за президент през 2024 г.

Сенаторът на Съединените щати Тим Скот се отдръпна от републиканската президентска конкуренция през 2024 година, откакто не съумя да се изкачи над ниските едноцифрени цифри в анкетите.

Скот, единственият негър републиканец в Сената, сподели пред Fox News в неделя вечерта, че е спрял акцията си въз основа на противоположна връзка от гласоподаватели.

Продължете да четете

лист с 4 детайла Двете най-големи лечебни заведения в Газа стопират работа, защото СЗО предизвестява за повишаване на смъртните случаи Повече от 180 000 се причисляват към маршове против антисемитизма във Франция Индонезийският президент Джоко Видодо се насочва към Съединени американски щати на фона на напрежението в Газа Съединени американски щати прави още два удара против подкрепяни от Иран групировки в Сирия завършек на списъка

„ Прекратявам акцията си. Мисля, че гласоподавателите, които са най-забележителните хора на планетата, бяха в действителност ясни, че ми споделят: „ Не в този момент Тим “, сподели той в програмата „ Неделя вечер в Америка “.

Скот също по този начин отхвърли опцията да се причисли към някоя от акциите на противниците си като претендент за вицепрезидент, като сподели, че „ да бъда вицепрезидент в никакъв случай не е било в листата ми със задания за тази акция и сигурно не е там в този момент. “

Скот, който влезе в конкуренцията през май, беше на шесто място измежду републиканските първоначални претенденти със единствено 2,5 % от гласовете, съгласно междинната стойност на RealClearPolitics от последните изследвания.

58-годишният народен представител от Южна Каролина се показа като корав реакционер с оптимистична визия, способна да излекува дълбоките политически разделения в Съединени американски щати.

Оттеглянето на Скот идва в миг, когато относително претъпканото републиканско поле се бори да направи пробив в известността на някогашния президент Доналд Тръмп, който е надалеч пред конкуренцията, макар че е изправен пред четири престъпни обвинявания.

Скот е вторият главен претендент, който напуща конкуренцията през последните седмици. Бившият вицепрезидент Майк Пенс, който беше при Тръмп, спря акцията си в края на предишния месец.

В неделя Скот отхвърли неотложно да поддържа който и да е от републиканските си противници.

„ Ще препоръчам на гласоподавателите да проучат всеки претендент и техните кандидатури и почтено казано тяхното минало и да вземат най-хубавото решение за бъдещето на своята страна “, сподели той.

„ Най-добрият метод да бъда потребен е да не преценям кого би трябвало да поддържат. “

Източник: Ал Джазира и осведомителни агенции
Източник: aljazeera.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР