Сенатор Кирстен Джилибранд обяви вчера, че ще участва в кандидатпрезидентската

...
Сенатор Кирстен Джилибранд обяви вчера, че ще участва в кандидатпрезидентската
Коментари Харесай

Сенатор Кирстен Джилибранд ще участва в кандидатпрезидентската надпревара в САЩ

Сенатор Кирстен Джилибранд разгласи през вчерашния ден, че ще взе участие в кандидатпрезидентската конкуренция в Съединените щати, съобщи Франс прес.

"Ще се кандидатирам за президент на Съединените щати ", съобщи 52-годишната Джилибранд, която е член на Демократическата партия и е един от най-ярките критици на политиката на настоящия президент Доналд Тръмп.

Кирстен Джилибранд зае сенаторското място на Хилари Клинтън от щата Ню Йорк през януари 2009 година, когато Клинтън стана държавен секретар на Съединени американски щати, напомня Франс прес. Впоследствие тя бе избрана отново за сенатор през ноември предходната година, като получи безапелационна поддръжка в Ню Йорк, който е бастион на Демократическата партия.

Кирстен Джилибранд е ослепителен герой против половия тормоз и принуждение. Тя съобщи, че другият и огромен приоритет е развиването на американската стопанска система.

Джилибранд е единствено един от демократите които оповестиха, че ще вземат участие в борбата за лъчение на претендент за президент на партията за изборите през 2020 година и да стане правоприемник на Доналд Тръмп.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР