Сенатор Едуард Исаков от Югра нарече 25-годишната си дъщеря Даяна

...
Сенатор Едуард Исаков от Югра нарече 25-годишната си дъщеря Даяна
Коментари Харесай

Руски сенатор се отрече от дъщеря си заради антивоенната й позиция

Сенатор Едуард Исаков от Югра назова 25-годишната си щерка Даяна “предателка ” поради нейно изявление за Би Би Си, в което тя се разгласи срещу войната в Украйна. За това той заяви в своя Telegram канал.

Коментирайки медийни изявления на щерка си, Исаков назова Даяна „ предателка “, намеквайки, че е получила парична премия за изявлението, написа censor.net.

„ Тя показва своята позиция против провеждането на специфична военна интервенция, против политиката на нейната страна. Очевидно тя е получила пари от тези медии, с други думи – продала е татко си, фамилията, Родината и е напуснала Русия. Трудно е да намериш думи, когато щерка ти се окаже предателка “, сподели сенаторът.

" Медуза " (б.р една от медиите, пред които Даяна е дала интервю) акцентира, че не заплаща за изявленията и този случай не е изключение.

Исаков добави още, че е прекъснал грижите си за Даяна, още когато тя е била тригодишна. Сенаторът показа, че щерка му е записана в психоневрологичен диспансер в град Югорск, по отношение на опити за самоубийство.

„ От момента, в който разбрах, че тя има антируски настройки, ние не поддържаме връзка, не я обезпечавам, не й обезпечавам жилище. Мислех, че тя ще стартира работа, ще стартира живот на съответен възрастен човек, и че ще мисли като възрастен. Тя обаче реши да завоюва пари, като продаде изявлението си, непропускайки да означи, че е дъщерята на сенатора “, добави той.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР