Сенатът на САЩ включи санкциите срещу Северен поток 2 в

...
Сенатът на САЩ включи санкциите срещу Северен поток 2 в
Коментари Харесай

Санкциите срещу Северен поток-2 са част от военния бюджет на САЩ

Сенатът на Съединени американски щати включи глобите против " Северен поток 2 " в своя законопроект за бюджета за защита за 2020 година, заяви Bloomberg.
Според организацията ограничаващите ограничения ще обиден плавателните съдове, които поставят тръбопровода, и ръководителите на свързани с него компании. Може да им бъдат отказани визи и блокирани транзакции с имуществото им в Съединени американски щати.
Сенаторите имат намерение да упорстват законопроектът да бъде признат в този му тип, защото те са разочаровани от неспособността на президента Доналд Тръмп да попречва осъществяването на плана, написа Bloomberg.
По-рано проектите за включване на наказания против " Северен поток 2 " в законопроекта за бюджета за защита бяха оповестени от ръководителя на комисията по външни връзки на Сената Джим Риш.
Според него представители на горната камара на Конгреса са принудени да подхващат сходна стъпка, защото " прозорецът на опциите се затваря " и по-голямата част от тръбопровода към този момент е построен.
Риш счита, че опасността от ограничаващи ограничения ще принуди строителните компании да откажат да вземат участие в плана. И в случай че се ползват глобите, тогава Русия ще би трябвало да търси нови реализатори, показва той.
Всико, което се случва към противоречивия " Северен поток 2 " може да прочетете тук .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР