Сен. Марша Блекбърн, R-Tenn., планира да предложи нови законодателни действия,

...
Сен. Марша Блекбърн, R-Tenn., планира да предложи нови законодателни действия,
Коментари Харесай

Сенатор от Републиканската партия разглежда законодателството за лишаване от пари на „пропагандистката“ NPR след отстраняване от длъжност на подател на сигнали

Сен. Марша Блекбърн, R-Tenn., възнамерява да предложи нови законодателни дейности, които биха заплашили да понижат федералното финансиране на Националното публично радио (NPR), в случай че бъдат признати, подтикнати от новината, че са отстранили редактор, който стана вирусен за разкритие на партизанската еднообразие на изданието в неговата редакция.

Републиканецът от Тенеси обмисля разнообразни законодателни благоприятни условия за вдишване на федерално финансиране, което отива към Корпорацията за публично радиоразпръскване (CPB), която дава финансиране на NPR под формата на безплатни средства.

Тя особено се стреми да попречи на NPR да се възползва от обществени средства, заради това, което нейният офис характеризира като ляво користолюбие.

„ Мейнстрийм медиите станаха захласнати от това да извършват предложенията на левицата и да смъкват мощните консерватори – и NPR поведе групата “, сподели Блекбърн в изказване за Fox News Digital. „ Няма смисъл американският народ да бъде прин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР