Семинарът с участието на Дан Кноултън - “Social Media Insights”,

...
Семинарът с участието на Дан Кноултън - “Social Media Insights”,
Коментари Харесай

Топ експерт от Англия за втори път в България

Семинарът с присъединяване на Дан Кноултън - “Social Media Insights”, ще се организира на 22 Февруари в София. Експертът от кралството идва за повторно в България, с помощта на големия интерес и извънредно сполучливото първо събитие, което се организира в края на месец октомври 2017 година Инициативата и организацията на събитието още веднъж е от страна на “Master Events”.

Дан Кноултън е един от водещите английски инфлуенсъри в обществените мрежи. Той е един от основателите на KPS Digital Marketing – рекламна организация, спечелила доста награди за акции в региона на цифровия маркетинг. Дан написа и разгласява потребни маркетинг изявления в основни интернет уеб сайтове като Social Media Examiner, Content Marketing Institute и Jeff Bullas Blog.

Дан е бил преподавател на редица конференции по цифров маркетинг и е измежду желаните специалисти за вътрешнофирмени образования на компании в UK.



Всеки участник в семинара ще получи скъпи препоръки и потвърдено работещи способи за сполучлива реклама в обществените мрежи. Посетилите събитието ще научат по какъв начин да разпространяват бизнеса си благодарение на интерактивни видеа и реклами, ще схванат по какъв начин да основат и ангажират аудитории в Instagram, Snapchat и Фейсбук!

Повече информация за идния семинар „ Social Media Insights” ( 22 Февруари 2018 година, София, Интер Експо Център), можете да намерите в уеб страницата на събитието, на адрес: http://masterevents.bg/social-media-seminar/

Редактор: Actualno.com
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР