Семейството от Атланта намери дома си в окаяно състояние след

...
Семейството от Атланта намери дома си в окаяно състояние след
Коментари Харесай

Катерица опустоши дома на американско семейство

Семейството от Атланта откри дома си в окаяно положение след завръщане от зимна почивка. Жилището било опустошено от необикновен обвинен - катерица, заяви Асошиейтед прес.

Кари и Дъстин Дрийс купили първия си фамилен дом преди месец в скъпия квартал Бъкхед и седмица по-късно отпътували на посетители у родственици. Докато били във почивка, алармата в къщата им се присъединила, само че другари ги успокоили, че няма следи от щурм по прозорците и вратата.

Когато двойката се върнала вкъщи, разкрила къщата в цялостен хаос. Подовете били издрани, первазите били изгризани, а от кухненската чешма течала вода.

За пакостите била виновна катерица, която паднала през комина. Като се оказала затворена в къщата, тя драскала в обезверени опити да се измъкне на открито. Животинката си направила гнездо на дивана в дневната.

" Първоначално се притеснихме, само че след това си казахме: " Нали за обстановки като тази имаме застраховка? ", описа Кари Дрийс.

Застрахователят на фамилията " Мъркюри иншурънс " обаче ги уведомил, че няма да поеме разноските по ремонта, тъй като " катерицата е гризач ", а вредите от тях не се покриват от полицата. Представител на компанията даже посочи пред локални медии, че това категорично е посочено в контракта.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР