Семейството незрящи Нурел и Феим гледат бебето си Денис с

...
Семейството незрящи Нурел и Феим гледат бебето си Денис с
Коментари Харесай

Семейството незрящи от Благоевград гледат бебето си с 500 лв. на месец в една стая

Семейството незрящи Нурел и Феим гледат бебето си Денис с 500 лева на месец и живеят в една стая в студентско общежитие в Благоевград.

След като разказахме историята им, младото семейство получи доста подпомагане, помощ и даже хора, които идват да оказват помощ с грижите на бебето.

Общината в Благоевград им е отпуснала общинско жилище . То обаче се нуждае от главен ремонт, с цел да стане обитаемо, а Нурел и Феим нямат средства за това.

В момента стаичката им е обсипана с дарове – облекла, памперси и храни. Феим уточни, че доста хора са изявили предпочитание да им оказват помощ.

Анджи Туджарова е една от тях. Тя познава фамилията от близо 2 години и посредством обществените мрежи провежда приятелите си да оказват помощ. За в този момент младото семейство има потребност от памперси и храни, а дрешки има задоволително.

Постъпват и пари в сметката на Феим. Той изрази признателност на общината за жилището и се надява на естествени условия на живот. Нурел показа, че мечтае да ремонт и непретенциозно обзавеждане.

Феим учи право и още не се е дипломирал. Тримата живеят с две инвалидни пенсии на месец, връзват се двата края, показа той. „ Трудно е на всички, само че би трябвало да си крепко стъпил на земята”, безапелационен е младият татко.

Младата майка се радва на едно доста умерено бебе, с изключение на несъмнено когато огладнее.

Ако желаете да помогнете на незрящото семейство и бебе Денис, Ви предоставяме банковата сметка на бащата.

Феим Феим

Банка: Обединена Българска Банка

IBAN: BG45UBBS80024060616940
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР