Семейството на ученик от средното училище в Калифорния съди, след

...
Семейството на ученик от средното училище в Калифорния съди, след
Коментари Харесай

Семейство от Калифорния съди училищни служители заради отстраняването на 8-класник за носене на „черно лице“ на футболен мач

Семейството на възпитаник от междинното учебно заведение в Калифорния съди, откакто 8-класник носеше черни очи на футболен мач и беше спрян след обвинявания, че е " черно лице ".

Даниел Амедури, неговият наследник J.A. и техният юрист се причислиха към " Fox & Friends " в сряда, с цел да обсъдят делото си против учебни чиновници за случая от 13 октомври, който докара до двудневно премахване и възбрана за посещаване на регионални спортни събития.

„ Беше естествен ден, всичко беше обикновено. Никой не сподели нищо. Беше естествен футболен мач и Ла Хоя завоюва, “ J.A. сподели, отбелязвайки, че е поставил черна багра за очи, както вършат футболистите, когато посещават гимназиален мач сред гимназия Ла Джола и гимназия Морс.

J.A. е показано с черна багра на разположение на локален гимназиален футболен мач.

„ Ходях на много футболни мачове, когато живеех в Тексас, и играех футбол и от време на време слагахме това в случай че някое от децата го донесе “, добави той.

Водещият Ейнсли...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР