Семейството на убития журналист Джамал Хашоги отрича, че е водило

...
Семейството на убития журналист Джамал Хашоги отрича, че е водило
Коментари Харесай

Семейството на Хашоги отрича договорки със саудитските власти

Семейството на убития публицист Джамал Хашоги отхвърля, че е водило договаряния за извънсъдебно споразумяване на разногласието със саудитските управляващи, откакто бе обявено, че синовете му са получили заплащания.
„ В момента се организира развой и не се разисква или не е било обсъждано съглашение за споразумяване на разногласията “, се споделя в британско изказване, оповестено в Тwitter акаунта на Салах Хашоги.
" Вашингтон пост " заяви, че децата на Хашоги, в това число Салах, са получили струващи милиони домове и са им били изплащани хиляди долари месечно от управляващите, съобщи БГНЕС.
Хашоги - помощник на изданието и критик на саудитското държавно управление - беше погубен и разчленен през октомври в консулството на кралството в Истанбул от екип от 15 сътрудници, изпратени от Рияд. Тялото му не беше намерено.
Влятелният принц на Саудитска Арабия, Мохамед бин Салман, беше упрекнат в организирането на убийството на Хашоги, само че по-късно локално следствие съобщи, че принцът не е забъркан.
Кралството в началото сподели, че не знае нищо за ориста на Хашоги, само че по-късно упрекна сътрудниците за гибелта му.
Прокурорът на Саудитска Арабия упрекна 11 души за убийството му.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР