Семейството на трагично загиналия в самолетна катастрофа Емилиано Сала отново

...
Семейството на трагично загиналия в самолетна катастрофа Емилиано Сала отново
Коментари Харесай

Обрат! Семейството на трагично загиналия Сала реши да...

Семейството на трагично починалия в самолетна злополука Емилиано Сала още веднъж проговори за гибелта на футболиста. Този път майката на аржентинеца Мерседес Тафарел бе безапелационна, че желае правораздаване и този, който е отговорен, да си заплати, написа Блиц.

" Настоявам за правдивост. Искам съдът да реши имало ли е немарливост, а в случай че някой е направил неточност, да си заплати. Очакваме да разберем за какво и по какъв начин почина нашият наследник. Вината на летището, водача или медиатора е? Да, ядосана съм. Нека тези, които са отговорни, си платят ", сподели Тафарел. 

След това й изявление медиите на Острова разкриха, че опечалените му родители са потърсили правни препоръки по отношение на контрактувания 15-милионен трансфер сред Нант и Кардиф, като са подготвени да съдят първите, защото считат, че те са организирали трагичния полет и надлежно виновността е тяхна. 

Припомняме, че тялото на Сала беше открито на дъното на океана в остатъци от разрушилия се аероплан, за който се потвърди, че е летял в неприятно време с недееспособен за сходен вид полети водач Дейв Иботсън, на който тялото по този начин и не бе открито.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР