Семейството на световния №1 даде пресконференция в сръбската столица Белград,

...
Семейството на световния №1 даде пресконференция в сръбската столица Белград,
Коментари Харесай

Джокович най-сетне проговори, а семейството му даде брифинг в Сърбия

Семейството на международния №1 даде конференция в сръбската столица Белград, с цел да изкаже своето мнение за протичащото се в Австралия.
Неговият татко Сърджан взе пръв думата и благодари на всички присъстващи, обявявайки, че мотивът за този брифинг е успеха на неговия наследник: " В края на краищата той завоюва, справедливостта победи, законът победи ".
Братът на Ноле - Джордже, благодари на съдията, който реши делото в интерес на Жокера по-рано през днешния ден, за това, че е разгледал случая съществено и е анализирал всеки факт:
" Моментът за нас като семейство е доста сложен, доста сме прочувствени. Трудно е да защитаваш Новак и в това време да не обидиш някой различен. Ние сме борци за правдивост. Направихме всичко допустимо, с цел да следваме процедурите ", сподели още той и разкри, че брат му е упражнявал през днешния ден:
" Новак е свободен. Преди няколко минути е упражнявал на тенис корт. Той отиде в Австралия, с цел да играе тенис и да се опита да завоюва още една купа. Брат ми постоянно е подкрепял свободата на избора ".
После пристигна ред и на майката на Новак Джокович Дияна: " Искам да благодаря на всички, които подкрепяха сина ми пред така наречен `хотел`. Това е най-голямата победа в неговата кариера, по-голяма от всеки Голям шлем ".
" Той не е направил нищо неправилно, не е нарушил нито един техните закони. Той стана обект на офанзива. Тръгна на борба против системата и държавното управление, тъй като имаше право да бъде в Австралия ".
В 15:17 ч. българско време самият Новак Джокович наруши мълчанието си и написа няколко реда в профила си в Туитър:
" Благодарен съм, че съдията отхвърли анулирането на моята виза. Въпреки всичко, което се случи, желая да остана и да се състезавам. Фокусиран съм върху това. Дойдох, с цел да играя на едно от най-важните събития пред невероятните почитатели ", написа Ноле и благодари на всички, които са били до него в този сложен миг.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР