Семейството на седемкратния световен шампион на Формула 1 Михаел Шумахейл

...
Семейството на седемкратния световен шампион на Формула 1 Михаел Шумахейл
Коментари Харесай

Няма да местят Шумахер в Майорка

Семейството на седемкратния международен първенец на " Формула 1 " Михаел Шумахейл ще остане в Швейцария и няма да се мести в Майорка. Това беше обявено от представителя на спортиста Сабрина Кех.

Швейцарското списание " LÌlIustre " заяви тази седмица, че някогашният водач, който страда от съществени черепно-мозъчна контузия след случая през 2013 година, ще бъде изместен в Майорка, където неговата брачна половинка неотдавна купи парцел. Много международни медии разпространиха тази информация.

Изглежда, че въпросният парцел, който беше платен от президента на „ Реал Мадрид ” Флорентино Перес, ще бъде употребен за почивна резиденция за брачната половинка на Шумахер и децата им.

В края на декември 2013 година, до момента в който караше ски във френския курорт Мерибел, Шумахер падна и удари главата си в камък, след което изпадна в кома. От септември 2014 година водачът е в своята швейцарска вила, ситуирана на брега на Женевското езеро. Оттогава има доста малко и прекомерно нищожни информации за здравословното му положение. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР