Семейството на Робин Уиндзор сподели подробности за погребението на звездата

...
Семейството на Робин Уиндзор сподели подробности за погребението на звездата
Коментари Харесай

Подробностите за погребението на Робин Уиндзор бяха разкрити като семеен план за празнуване на живота на звездата от Strictly Come Dancing

Семейството на Робин Уиндзор показа детайлности за погребението на звездата от Strictly Come Dancing след гибелта му на 44-годишна възраст.

Много обичаната професионална танцьорка беше открита мъртва в хотелска стая в Лондон, единствено дни след завръщането си от мечтана почивка в Южна Африка. Шокиращата вест провокира изблик на тъга от съ-звездите на Robin's Strictly и сътрудниците на звезди през годините.

В изказване роднините на Робин споделиха: „ Във вторник, 26 март, ще погребем нашия обичан Робин в неговата родния град Ипсуич.

„ Погребението ще бъде частна работа за поканеното семейство, другари и сътрудници, които са били значими за Робин както в персоналния му живот, по този начин и в професионалната му кариера.

„ В бъдеща дата, приветстваме опцията за честване на живота му единствено с предложения. Междувременно още един път благодарим на всички за любовта и спомените, споделени с Робин. "

Новината за гибелта на Робин беше оповестена на 20 февруари. В изказване на Sisco...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР