Семейството на Роб Спрей прави собствено разследване, властите в България

...
Семейството на Роб Спрей прави собствено разследване, властите в България
Коментари Харесай

Издирват очевидци на умрелия в София фен на Англия

Семейството на Роб Спрей прави лично следствие, управляващите в България криели повода за гибелта му Семейството на умрелия в София британски ентусиаст Роб Спрей търси очевидци на последните му часове в България, написа „ 24 часа”.

Сестра му Кати насочи зов на британски и български в обществените мрежи, като приканва всеки, който го е видял, преди да се озове в “Пирогов”, да написа на персонални известия.

Според фамилията българските управляващи ще създадат всичко допустимо, с цел да прикрият същинската причина за гибелта му. Те са безапелационни, че поради работата си той в никакъв случай не е употребявал опиати.

Спрей умря часове преди европейската подготовка с Англия на 14 октомври. Официално бе обявено, че той е откаран в “Пирогов” с рана на главата, откакто е открит в безпомощно положение на улицата. В болничното заведение стартира да буйства, викната е полиция и той умира от инфаркт в патрулката.

Инфарктът бе доказан и от правосъден доктор във Англия, където бе направена втора аутопсия на натрупа.

Със обстановката е осведомена и депутатката от Европарламента Андреа Макинтайр, която от своя страна говорила с български сътрудници. Семейството е получило данни, че в действителност Роб е бил в схващане и е молел за помощ, когато е бил открит на улицата. Не е ясно и по какъв начин се е придвижил и до мястото, където е открит, тъй като то е много надалеч от хотела му, а той оповестил, че единствено излиза да си купи цигари, което допуска, че не се е отдалечавал от стаята си.

Роб е карал автомобил на куриерска компания, което означавало, че всяка седмица е минавал тест за алкохол и опиати. При това състояние нямало по какъв начин да се назоби в София, тъй като е щял да бъде уволнен неотложно.

Все още не бил изпратен и токсикологичния разбор. Той щял да се забави няколко месеца.

Все отново българските управляващи били подсигурили на фамилията, че ще бъде направено без значение следствие на гибелта на Роб, макар че е станала по времето, когато е бил в ръцете на полицията.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР