Семейството на риалити звездата Димитър Господинов възхити интернет, след като

...
Семейството на риалити звездата Димитър Господинов възхити интернет, след като
Коментари Харесай

Той смени жената, но и бившата му не се забави! Димитър Господинов обясни ситуацията

Семейството на риалити звездата Димитър Господинов възхити интернет, откакто в друго риалити за замяна на съпруги неговата половинка бе сменена с Пиленцето от Монако Нина Димитрова.

Димитър и Мая впечатлиха със своите обичайни полезности, същински морал и връзки към децата и сред членовете на фамилията. Но, уви, Димитър и Мая са се разделили. Това разгласи Митко със фотография в Instagram.

Виж още: Трансформацията стартира: Десислава топи килцата във фитнеса, сподели първи резултати

Но от мненията под фотография видяхме, че множеството хора са в сериозна илюзия, мислейки си, че на фотографията е Мая. Именно това наложи Митко да даде едно по-подробно пояснение. 

То стартира с обстоятелството, че епизодът на шоуто е сниман преди повече от две години. " От тогава се случиха доста неща в персонален проект и с Мая към днешна дата сме разграничени. Въпреки това ние имаме прелестни взаимоотношения и възпитанието и грижата за децата ни е наша обща идея и цел в живота ", написа той и прецизира - не търси полемика, нито схващане или отменяне. 

Виж още: Радинела Чушева сподели сочно дупе: Миската хваща загар на терасата 

" Вярвам обаче, че всеки има право на избор и през днешния ден и двамата сме щастливи с хората до себе си и живота, който живеем ", добави Димитър. Така от обявата му стана ясно, че и Мая има нов човек до себе си. В мненията другар на Митко споделя, че и той не е знаел, че някогашната му жена е обвързана. " Да, по този начин е и в това няма безусловно нищо неприятно. Животът продължава за всички ", рационален е Димитър. 

Изображение: https://www.instagram.com/guspa_maximal/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР