Семейството на президента на Украйна Петро Порошенко пътува тайно извън

...
Семейството на президента на Украйна Петро Порошенко пътува тайно извън
Коментари Харесай

Разкриха тайните имена на Порошенко, с които ще бяга в чужбина, за да се скрие от правосъдието

Семейството на президента на Украйна Петро Порошенко пътува скрито отвън страната, употребявайки фиктивни имена, оповестява украинска медия .

Според публицисти подправените документи на фамилията на президента са направени от Службата за сигурност на Украйна. Семейството на президента има паспорти с имена: Вера Лазарева, Иван Дехтерев, Евгени Сафонова, Александър Сищиков, Катерина Боева, Виталий Кокория, Елена Сенченко и Олга Герасименко.

Медията отбелязва, че броят на паспортите е задоволителен за всички в фамилията на президента. Според обявата през последните години формалният водач, скрито е посетил Малдивите, Испания, Норвегия и Франция. По-рано пък медията заяви, че Порошенко пътува под името господин Петро Инкогнито.

В началото на март някогашният министър на стопанската система на Украйна съобщи, че Порошенко се готви да избяга от страната след изборите. Според него президентът схваща, че няма да може да ги завоюва, защото ще се наложи да дава отговор за неприятното положение на армията, корупцията и нарушаването на правото на глас.

Депутат от Върховната Рада пък допусна, че той може да избяга в Молдова или Испания, в случай че загуби изборите, с цел да избегне публичното неодобрение.

Превод и редакция: Блиц

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР