Семейството на починалия в понеделник в София английски фен не

...
Семейството на починалия в понеделник в София английски фен не
Коментари Харесай

Семейството на починалия в София англичанин не приема историята с наркотиците

Семейството на умрелия в понеделник в София британски почитател не имат вяра в достоверността на информацията на българската полиция за случилото се. 32-годишният Робърт Спрей, който бил дошъл за мача България - Англия, постъпил в " Пирогов " малко след 10 часа. Преди това на тел. 112 е подаден сигнал за мъж в безпомощно положение в региона на улиците " Раковски " и " Иван Вазов ". Той бил откаран в " Пирогов " с кола за спешна помощ. След идването му в болничното заведение обаче почнал да буйства. Според Министерство на вътрешните работи се е държал нападателно и е заплашвал личния състав, което наложило намесата на защитата на място и на самата полиция.
" Предприети са дейности за превозването му към столично полицейско ръководство. По пътя мъжът е умрял ", написа в известието на Министерство на вътрешните работи. После се появи информация, че той е бил взел опиати и е умрял от свръхдоза.

Неговите родственици обаче считат, че събитията към кончината са съмнителни. Сестра му Кейти Браун твърди, че Спрей не е употребявал дрога, тъй като работел като водач за DHL и във компанията постоянно са му били правени проби за приложимост на опиати.

“Миналата седмица го ревизираха и той мина теста. Той обичаше специалността си и не би си разрешил да се дрогира”, разяснява Браун пред “Телеграф”.

Тя не вижда логичност в информацията на полицията, че брат й се държал нападателно. По нейна информация в 8:50 часа Робърт излязал да си купи цигари, а в 9:58 часа е открит да лежи на земята на цели 18 км от хотела му.

“Чухме, че той е бил спретнат и след това е станал нападателен. Предполагам, че когато той се е събудил в болничното заведение, се е запитал: “Къде, по дяволите, съм?”. Той беше висок 190 см и не знам дали не са решили, че той може да бъде рисков за тях. Но няма логичност в това, тъй като той беше един отзивчив гигант”, чуди се Кейти Браун.
 Английските почитатели преди мача с България @@@

Към момента повече от 12 000 паунда са събрани в поддръжка на фамилията на умрелия и за тялото му да бъде превозено от България. ЕВРО 2020 8 кръг, понеделник 14 октомври  България 0:6краен резулат  Англия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР