Семейството на Охад Мондер отпразнува днес деветия му рожден ден,

...
Семейството на Охад Мондер отпразнува днес деветия му рожден ден,
Коментари Харесай

Израелско семейство с призив за съпричастност към отвлеченото им дете

Семейството на Охад Мондер " отпразнува " през днешния ден деветия му рожден ден, като помоли хората да закачат на входната врата на домовете си балон в символ на взаимност с израелските заложници, съобщи израелската новинарска организация ТПС. Охад, който живее в Кфар Саба, беше похитен на 7 октомври, до момента в който беше на посетители на баба си и дядо си в кибуц Нир Оз. Майка му Керен, баба му и дядо му също бяха отвлечени, а чичо му беше погубен при нападението.

Партньорът на майка му Керен - Ави Закари, в съдействие с посланика на Израел в Съединени американски щати Майкъл Херцог, сътвори цифрова приветствена книга за Охад, в която деца и възрастни от целия свят могат да изпращат поздравления за рождения му ден. Те се надяват да получат един милион поздравления и " Хамас " да подложени на напън от тази социална реакция на информираност.

Семейството провежда и празненство за рождения ден в специфичното учебно заведение " Хамед Ецион " в Бней Брак, където Керен работи като учителка. Любимият футболен тим на Охад - Апоел (Беер Шева) също засвидетелства взаимност с дребния си обожател. 

" По молба на фамилията треньорът и играчите на тима се събраха и пожелаха на фена благополучен рожден ден, като се надяваха той да види пожеланието допустимо най-скоро ", обявиха от тима. " Освен това открихме утринната си подготовка с молитва и апел за бързото му връщане вкъщи. Всички си пожелаваме (Охад) и фамилията му скоро да се завърнат живи и здрави ".

Говорителят на израелската войска Даниел Хагари съобщи, че досега е доказано, че 222 души са били взети за заложници.

Инфо: Българска телеграфна агенция

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР