Семейството на мъж, който беше отвлечен преди близо три десетилетия

...
Семейството на мъж, който беше отвлечен преди близо три десетилетия
Коментари Харесай

Семейството на изчезнал мъж, държан в плен в мазето на съседа, издава важна информация за състоянието му

Семейството на мъж, който беше похитен преди близо три десетилетия и държан в плен в мазето на съседа, споделя, че той е в положително здраве.

Омар Бин Омран изчезна в Джелфа, Алжир, през 1997 година и фамилията му смяташе, че е бил погубен по време на Гражданската война в Алжир, която стартира в края на 1991 година и продължи до края на 2002 година Въпреки това, Омар, в този момент 45, в действителност е жив и беше избавен от мазето под покрития със сено под на съседа си през уикенда.

Неговият братовчед Халед Регаб сподели, че Омар е в положително физическо здраве, само че тестването ще е предизвикало обилни психическо увреждане. Той сподели пред Echorouk News: „ Нямам информация за него, само че съгласно това, което видях, здравословното му положение е положително, не е сериозно. Психическото му положение е шокирано и повече от шокирано, той се опасява, изключително откакто беше арестуван, което значи, че той не е привикнал да бъде [навън]. В този миг Омар към момента е под лечебни и психически грижи, виждам [семейството м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР