Семейството на легендата във Формула 1 Михаел Шумахер ревностно крие

...
Семейството на легендата във Формула 1 Михаел Шумахер ревностно крие
Коментари Харесай

Palms Bet: Голям прогрес в състоянието на Шумахер

Семейството на легендата във Формула 1 Михаел Шумахер ревниво крие всяка информация към настоящето положение на някогашния международен първенец. Папараците обаче въпреки всичко съумяват да се доберат до някое и друго зрънце информация отвреме-навреме. В швейцарските спортни медии изтече новината, че в последните месеци положението на Шуми се е подобрило доста.

По-късно и британският " Дейли Мейл “ излезе с сходна публикация. Според информацията Шумахер към този момент не прекарва 100 % от времето си в леглото. Също по този начин той към този момент не е на изкуствена храна.

Скоро ще са навършат тъкмо 5 години от датата, на която Шумахер претърпя ужасяваща травма на главата след рухване по време на ски втурване в Мерибел, във френските Алпи. Инцидентът се случи на 29-ти декември 2013 година, а Шумахер беше в кома с заплаха за живота в месеците по-късно. Почти незабавно след този миг пък брачната половинка му Корина наложи цялостно медийно безмълвие по отношение на положението на брачна половинка си. Според сегашната информация, околните на Шуми са обнадеждени от настъпилото усъвършенстване в положението му и смеят да таят очаквания за цялостното му възобновяване. Корина, дружно с бащата на Михаел, обмисляли скорошно пренасяне в профилирана клиника за мозъчна хирургия в Далас, Тексас. Понастоящем семейство Шумахер към момента населяват фамилното си жилище на Женевското езеро в Швейцария. Преди време папараците се бяха добрали до седмичната сума, която коства непрекъснатото здравно обгрижване на Шумахер за седмица – 50 000 паунда.

Журналистите незабавно потърсиха удостоверение на тази нечиста сделка от шефа на клиниката. Той отхвърли да даде директна информация по отношение на възможното лекуване на Шумахер при тях, само че показа, че повереното му лечебно заведение е едно от най-хубавите в областта на мозъчните контузии и оправянето с тях в международен мащаб, както и че имат доста повече пациенти и процедури на годишна база от която и да е сходна клиника или болница в Европа.

Все още не е ясно обаче дали всички тези информации могат да се одобряват за чиста монета, или са просто спекулации. През 2016-а също изтече слух, че Шумахер се движи и става от леглото си. Това обаче беше опровергано изрично още тогава от говорителка на фамилията.

Същевременно неотдавна завърши сезонът във Формула 1 за тази година. Сезонът беше доста динамичен и под напрежение, с голям брой страсти и благоприятни условия за феновете на онлайн залозите. Родният букмейкър Palms Bet беше измежду международните водачи в сектора при предлагането на коефициенти и пазари за сезона във Формула 1, като тази наклонност сигурно ще продължи и с новия сезон през 2019 година

На 25-ти ноември беше последната дата в календара, което се организира в Абу Даби. Шампионът при водачите беше явен – англичанинът Люис Хамилтън, който завоюва и надпреварата на пистата в ОАЕ. Той е първи за сезона с 408 точки, следван от двамата водачи на " Ферари “ – Себастиан Фетел с 320 т. и Кими Райконен с 251 т. Шампионският приз на Хамилтън беше основен и за триумфа на тима му " Мерцедес “ при конструкторите с 655 т., пред вторите " Ферари “ с 571 т.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР