Семейството на Карен категорично не одобрява Златка. Не я харесват

...
Семейството на Карен категорично не одобрява Златка. Не я харесват
Коментари Харесай

Свекървата не иска Русата Златка за снаха

Семейството на Карен изрично не утвърждава Златка. Не я харесват и тя не дава отговор на моралните полезности на семейството. Това твърди близка фамилна другарка на Карен Хачатрян, с който Златка Райкова се подвизава, откогато Благой Георгиев я заряза.

„ Всъщност нещата надалеч не са толкоз розови. Както знаете, те са арменци и изобщо - са много консервативни хора. Имиджът на Златка не е този, който биха желали да има половинката на Карен “, изяснява източникът.

И добавя, че дни преди да се прибере от Миконос, Карен заречен на родителите си да зареже Райкова. Моделката и Хачатрян бяха на сантиментална отмора на гръцкия остров преди 2 седмици, а в този момент са на Северното Черноморие дружно със сина на Златка от Благо Георгиев. По всичко проличава, че Карен към момента не е извършил обещанието към родителите си, написа Хотарена.

Те били мощно обезпокоени и от обстоятелството, че синът им би трябвало да гледа непознато дете, и то на една много по-възрастна жена. Златка е на 36 години, до момента в който екстенисистът гони 28. Всичко това в композиция със скандалния имидж и богатия лист от мъже в тефтерчето на Златка, изправило фамилия Хачатрян на нокти.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР