Семейството на иконата на гръцката поп музика Деспина Ванди, която

...
Семейството на иконата на гръцката поп музика Деспина Ванди, която
Коментари Харесай

Обраха дома на гръцката легенда Деспина Ванди

Семейството на иконата на гръцката поп музика Деспина Ванди, която на 12 март ще зарадва родните почитатели с концерт в Зала 1 на НДК, претърпя същински призрачен сън в края на предходната година.

Домът на певицата и футболната легенда Демис Николаидис бе обран от незнайни причинители. Влизането с щурм в къщата им в Атина директно преди коледните празници провокира нечуван отзив в гръцките медии, което в допълнение разстрои изпълнителката на „ Ipofero “ и „ Thelo na se do “.



Месец след неприятната преживелица, сполетяла звездната двойка, самата Ванди направи малко изказване, в което твърди, че към този момент е преодоляла случая и акцентира, че фамилията и двете й деца са добре: „ Беше в действителност сложна обстановка, само че живеем във времена, когато нещата са сложни. И по-лоши неща се случват... Най-важното за мен е, че брачният партньор и децата ми са добре. Беше ни мъчно, само че не сме драматизирали ненужно. Признавам обаче, че не мога да ги схвана тези хора. Мисля, че когато човек прави несгоди, постоянно му се връща, както несъмнено, е и противоположното. “

Звездата добавя, че това е първият и финален коментар, който прави по отношение на случая и приканва почитателите й да се вълнуват повече от песните и творчеството й. Загърбила към този момент неприятния миг, поп дивата с неспокойствие чака срещата с българската аудитория на 12 март.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР