Семейството на Дейвид и Виктория Бекъм скоро време ще се

...
Семейството на Дейвид и Виктория Бекъм скоро време ще се
Коментари Харесай

Бекъм ще става баща за пети път?

Семейството на Дейвид и Виктория Бекъм скоро време ще се снабди с ново попълнение. Известната дизайнерка чака бебе, оповестяват международните информационни организации. Звездната двойка към този момент има четири деца: 19-годишният Бруклин, 16-годишният Ромео, 13-годишният Круз и 7-годишната Харпър.

Към момента Дейвид и Виктория към момента не са коментирали новината. Таблоидите се базират на информация, получена от неизвестен източник, непосредствен до звездното семейство, твърди американското списание " ОК ".



Според източника, на публична вечеря Дейвид, със сълзи на очи, произнесъл тирада, с която съобщил на най-близките си хора, че напълно скоро фамилията му ще порасне с още един човек.

„ Всички пиха шампанско, като се изключи Виктория”, споделя източникът. Предполага се, че бебето ще се появи на бял свят през март идната година. Според някои медии Виктория даже знаела пола на детето.

В последно време връзките сред съпрузите бяха много напрегнати и като нищо двамата да са решили да скрепят съюза си с още едно дете, надявайки се то да е момиче.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР