Семейството на Брус Уилис със сигурност преживява трудни моменти след

...
Семейството на Брус Уилис със сигурност преживява трудни моменти след
Коментари Харесай

Румър Уилис - бременна и секси

Семейството на Брус Уилис сигурно претърпява сложни моменти след диагнозата му и прогресивно влошаващото му се положение. Все отново както актуалната му брачна половинка Ема и дъщерите й, по този начин и Деми Мур с нейните девойки имат мотив за наслада.
 Брус Уилис, Деми Мур, Ема Хеминг и слуховете, които опроверга брачната половинка на артиста
Слуховете за Брус Уилис и Деми Мур, които Ема Хеминг опроверга

Настоящата брачна половинка на артиста има какво да показа

Най-голямото дете на артиста - 34-годишната Румър Уилис е бременна и цялата фамилия чества този факт. Те се събраха за обичайното бебешко празненство. Събитието се състоя в Лос Анджелис през уикенда и беше проведено от Деми Мур и сестрите на Румър - 31-годишната Скаут и 29-годишната Талула.

Румър и половинката й Дерек Ричард Томас извършиха няколко песни дружно, като дъщерята на Брус Уилис показва заоблените си форми в прилепнала дълга бяла рокля. След това бъдещата майка се снима с всичките си близки и родственици.

Сред тях, несъмнено, беше и актуалната брачна половинка на татко й Ема Хеминг, и двете им дъщери - десетгодишната Мейбъл и осемгодишната Ивлин. Самият артист от " Умирай мъчно " не присъстваше на празненството в чест на първото си внуче, означават People.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР