Семейството на Боб Марли се надява новият биографичен филм за

...
Семейството на Боб Марли се надява новият биографичен филм за
Коментари Харесай

Филмът Боб Марли: One Love предава посланието на певеца на новите поколения

Семейството на Боб Марли се надява новият биографичен филм за артиста, разпространявал реге музиката със запаметяващи се мелодии и духовни послания, да помогне да се възроди наследството му, съобщи Ройтерс.

" Боб Марли: One Love " е продуциран от брачната половинка му Рита Марли и децата им Зиги и Седела, а изпълнителен продуцент е Брад Пит. Режисьор е Рейналдо Маркъс Грийн, който направи и кино лентата " Методът Уилямс ".

В продукцията вземат участие английските артисти Кингсли Бен-Адир и Лашана Линч, които одобряват предизвикването да се превъплътят в облиците на Боб и Рита Марли на екрана.

First clip from ‘BOB MARLEY: ONE LOVE’ has been released.

Starring Kingsley Ben-Adir and Lashana Lynch.
— Film Updates (@FilmUpdates)
Лентата " беше направена главно, с цел да популяризира повече неговото обръщение, да се употребява друго средство - филм, с цел да стигне до друго потомство " , сподели Зиги Марли по време на лондонската премиера на " Боб Марли: One Love " във вторник. " Една обич е нещо позитивно в света. За това става дума, за посланието ".

Марли, чиито шлагери включват No Woman, No Cry, Jamming и I Shot the Sheriff, е роден в Ямайка през 1945 година Той умря от рак през 1981 година на 36-годишна възраст.

Филмът стартира в Кингстън през 1976 година, когато Боб Марли възнамерява концерт за мир в отговор на дълбокото политическо разделяне и принуждение. Музикантът се реалокира в Лондон, откакто дружно с Рита оцеляват след опит за ликвидиране и записват шлагера албума Exodus. Ретроспективни фрагменти оферират взор към детството и младостта на Боб Марли.

Бен-Адир, който играе Малкълм Екс в " Една нощ в Маями " и Барак Обама в " Правилото Коми ", се приготвя за ролята на Марли, до момента в който е на снимачната площадка за кино лентата " Барби ", в което се превъплъщава в един от облиците на Кен.

Да се усвоят маниерите и езика на Марли, ямайския му възторг, не беше елементарно, споделя 37-годишният артист. " Всичко това - езикът, музиката, откриването на уязвимостта на същинския Боб. Той е бил недопечен мъж, само че и благородник " , сподели той.

" Не извършвам музика, тъй че трябваше да науча всичко за музиката. Имаше доста неща за извършване... " , добавя Бен-Адир.

" Боб Марли: One Love " излиза в киносалоните в средата на месец февруари.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР