Семейството на бившия шеф на Нисан не е изиграло никаква

...
Семейството на бившия шеф на Нисан не е изиграло никаква
Коментари Харесай

Семейството ми няма общо с бягството, заяви бившият шеф на "Нисан"

Семейството на някогашния началник на " Нисан " не е изиграло никаква роля в бягството му от Япония. Това споделя Карлос Гон в свое изказване, представено от организация " Ройтерс ".

" В медиите имаше спекулации, че брачната половинка ми Каръл и други членове на фамилията ми са изиграли роля в потеглянето ми от Япония. Всички сходни спекулации са неточни и неверни ", гласи то. " Аз проведох потеглянето си самичък. Семейството ми нямаше никаква роля ".

Гон се раздели с постовете си след обвинявания за финансови закононарушения, а в този момент е и един от най-известните бегълци от правораздаването. Пуснат под гаранция в Япония при строги ограничения и непрекъснато наблюдаване на дома му, някогашният президент на алианса " Рено-Нисан-Мицубиши " изненада всички - ден преди настъпването на 2020 година се появи в Ливан.

В изказването, с което удостовери, че е в Бейрут, той сподели, че бяга от " политически стимулирано гонене " ; юристите му обаче го упрекват за тази изненада, а японските управляващи са гневни. Днес Турция арестува 7 души поради случая, измежду тях двама чиновници на летището в Истанбул.

Повече от теориите за бягството му четете тук.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР