Семейството на баба, ужасяващо убита от алигатор, дебнещ в езеро

...
Семейството на баба, ужасяващо убита от алигатор, дебнещ в езеро
Коментари Харесай

Семейство на баба във Флорида, убита от алигатор, съди общността на пенсионерите: „Това беше трагедия, която беше 100% предотвратима“

Семейството на баба, ужасяващо убита от алигатор, дебнещ в езеро покрай дома й, е подала тъжба за непозволена гибел дело против нейната пенсионерска общественост - потвърждавайки, че не са подхванали никакви дейности, с цел да защитят жителите от 10-футовия див звяр, който беше толкоз добре прочут, че беше наименуван Хенри.

85-годишната Глория Серж беше завлечена до гибелта си към езерото зад дома си в Spanish Lakes Fairways във Форт Пиърс, Флорида, на 20 февруари, до момента в който се опитваше да отбрани дребното си куче от нахлуване.

Кадри от камери за наблюдаване са уловили момента, в който алигаторът се промъква към нищо неподозиращата баба, която по-късно е повлечена под водата от 10-футовия и 700-килограмов звяр и убита.

Семейството й заведе дело в четвъртък сутринта, потвърждавайки, че Wynne Building Corp., строителният бизнесмен и шеф на общността за пенсионери, носи виновността за нейната гибел.

„ Преди една година получих телефонно позвъняване, от което всеки наследник се опасява...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР