Семейството на австралиеца Джок Полфриймън, осъден за убийство в България,

...
Семейството на австралиеца Джок Полфриймън, осъден за убийство в България,
Коментари Харесай

Убийци срещу корупцията! А обратното кога?

Семейството на австралиеца Джок Полфриймън, наказан за ликвидиране в България, се тормози за здравето му! А фамилията на убития от него 20-годишен студент Андрей Монов към този момент 12 години се среща с душата на погубеното си чадо единствено на Задушница и др.подобни изнасяния, съгласно традициите ни.

Много жители загряха обществените мрежи с възмущението си - от кой напън ни занимават с капризите на един потвърден невъзмутим палач като горецитирания? Със същата възможност на следващия ден току- виж и килърът Северин на русенската красива тв водеща Виктория може да си основе профсъюз в пандиза, да мрънка непрекъснато, че изискванията в килията му не са хотелски, да си снима кенефа като Иванчева и сие, да гладува, да си зашива устата и така нататък и тъй наречените.

Гладните стачки в пандизите като протестна форма се употребяват интензивно от 1989 година насам. За последно м.г. я направиха наказани и подсъдими от Софийския затвор.

Разбира се, не оправдам обстоятелството, че за изискванията в пандизите от три десетилетия насам не е направено кой знае какъв брой. Много пари влизаха и към момента се наливат в правораздавателната система, само че очевидно до ремонт на пандизите не се стига. Да се надяваме, че както са почнали инспекции на всички места, скоро ще научим повече и по тази причина.

Не бива обаче да се не помни, че пандизите въпреки всичко не са пансиони за благодорни девици, както споделяше един прочут – шеф на такова „ поправително заведение”. Те се устоят с парите на данъкоплатците и разклада за един пандизчия е що се касае за едно дете в детска градина, даже повече.

Осъденият през 2007 година година австралиец оповестил гладна стачка преди 3 седмици и по тази причина му прилошало. Сега менторите му от всякакви организации, които пазят правата и на убийците и то повече, в сравнение с жертвите, се чака отново да вдигнат олелия до небесата. От такова Неправителствени организации наскоро бяха номинирали за „ Човек на годината” австралиеца. Хубаво е да се бранят правата и свободите на всички хора. Добре е също по този начин да има някакъв порядък в обществото, който да се съблюдава от всички. Онези, които го нарушават, да са в пандизите, само че да не се натрапват на всички останали. В последна сметка е въпрос на избор кой кого ще брани и пази, нали по този начин?

„ Полфриймън не се храни в символ на митинг против „ незаслужено отношение “ от страна на управлението на пандиза и на българското държавно управление към работата му, обвързвана с правата на индивида зад решетките.

Преди 7 година австралиецът основал синдикат на наказани, който се бори с корупцията в системата. Асоциацията му пособия на пандизчии да преразглеждат делата си при хипотетична несправедлива присъда в български и европейски съдилища”.

От този откъс, взет безусловно от информацията за разиграваната драма, излиза наяве, че в пандизите към този момент явно се постанова ноу- хау – убийци да борят корупцията. Очакваме скоро ответна реакция, т.е. склонните към рушветчийство да скочат против убийците.

Кой знае, може пък да удивим света с тези родни патенти.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР