Семейството на Андрей Монов внесе жалба в прокуратурата с искане

...
Семейството на Андрей Монов внесе жалба в прокуратурата с искане
Коментари Харесай

Семейството на Андрей Монов иска възобновяване на делото срещу Полфрийман

Семейството на Андрей Монов внесе тъжба в прокуратурата с искане за обновяване на делото против наказания за убийството на сина им - Джок Полфрийман. За това заяви бащата на убитото момче Христо Монов, представен от Нова тв. Вярвам и за това внасяме тази тъжба, не мога да им въздействам, само че съм уверен, че това ще бъдат хора морални, които ще вземат вярното решение, добави той.
Христо Монов съобщи, че към този момент няма да се причислява към митингите, проведени от разнообразни политически сили. Но прикани приятелите на сина си и всички българи, които се усещат жертви на правосъдната система, на митинг на 26 септември. За тогава е плануван митинг на пл. " България ".
Монов упорства съдиите Калин Калпакчиев и Весислава Иванова да излязат обществено и да защитят решението си за предварителното освобождение на Джок Полфрийман.
Монов позволява, че решението на съдийския състав може да е стимулирано от странични фактори и аргументи. Според психолога Полфийман не може да се поправи. Казва го освен като татко, а и като психолог с над 20-годишна клинична процедура. В четвъртък той няма да отиде на гробището, а пред Съдебната палата, с цел да стачкува за правдивост.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР