Семейството на Андрей Монов внесе жалба в прокуратурата с искане

...
Семейството на Андрей Монов внесе жалба в прокуратурата с искане
Коментари Харесай

Семейството на Андрей Монов иска възобновяване на делото срещу Полфрийман

Семейството на Андрей Монов внесе тъжба в прокуратурата с искане за обновяване на делото против наказания за убийството на сина им - Джок Полфрийман. „ Вярвам и за това внасяме тази тъжба, не мога да им въздействам, само че съм уверен, че това ще бъдат хора морални, които ще вземат вярното решение”, сподели Христо Монов, татко на убитото от Полфрийман момче.
А в страната публичното неодобрение пораства. Засега бащата на Андрей няма да се причислява към другите митинги, само че кани приятелите на сина си и всички българи, които се усещат жертви на българското правораздаване на 26-ти септември. „ Единственото, което мога да им кажа е, че ги поддържам и им благодаря. Най-големият ще е тук на площад България, който го е измислил реверанс пред търсенето на този знак, тъй като синът ми благовенееше пред името на родината”, добави Христо Монов.
Той упорства съдиите Калин Калпакчиев и Весислава Иванова да излязат обществено и да защитят решението си за предварителното освобождение на Джок Полфрийман. „ Сълзи не са ми останали да рева, само че няма да оставя да се гаврят с паметта на сина ми.Трябва да се опълчва на това безвластие. Не просто, с цел да спася гаврата с паметта на моя наследник, а с цел да махнем от българската правосъдна сиситема двама души, които поругават закона. Председателят на състава господин Калпакчиев и членът на състава госпожа Иванова”, споделя опечаленият татко.
Монов позволява, че решението на съдийския състав може да е стимулирано от странични фактори и аргументи. „ Излиза, че са аморални, може би са стимулирани по различен метод. В българския съд за жалост работят тези двама души, които злепоставят съда като институция, която подсигурява справедливостта”, съобщи пред NOVA той.
Според бащата на Андрей Монов Полфийман не може да се поправи. Казва го освен като татко, а и като психолог с над 20-годишна клинична процедура. В четвъртък той няма да отиде на гробището, а пред Съдебната палата, с цел да стачкува за правдивост.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР