Семейството на американската актриса Ан Хеш съобщи, че не се

...
Семейството на американската актриса Ан Хеш съобщи, че не се
Коментари Харесай

Ан Хеш няма шансове да оцелее, според близките ѝ

Семейството на американската актриса Ан Хеш заяви, че не се чака тя да оцелее след автомобилната злополука по-рано тази седмица

Семейството на американската актриса Ан Хеш заяви, че не се чака тя да оцелее след автомобилната злополука по-рано тази седмица, при която автомобилът ѝ бе обзет от пламъци.

Тя остава в кома и има " тежка аноксична мозъчна контузия " - когато мозъкът е лишен от О2 - сподели фамилията й.

" Искаме да благодарим на всички за положителните пожелания и молебствия за възобновяване на Ан и да благодарим на всеотдайния личен състав и прелестните медицински сестри ", прибавиха те.

Припомняме, че по-рано тази седмица 53-годишната актриса в началото се блъсна в гараж на жилищна постройка, преди да потегли. Същата кола по-късно се блъсна в къщата на Mar Vista.

59 пожарникари трябваше да гасят в продължение на 65 минути зародилия пожар.

 Ан Хеш

Полицията заяви, че предварителните кръвни проби са посочили съществуване на опиати в организма ѝ, само че са нужни спомагателни проучвания, с цел да се изключат субстанции, дадени в болничното заведение.

От полицейското ръководство на Лос Анджелис оповестиха за осведомителната организация ПА, че случаят се проверява като тежко пътнотранспортно произшествие, породено от шофиране под въздействие на опиати.

 Ан Хеш

53-годишната майка на две деца е взела участие във филми, измежду които " Дони Браско ", " Кедър Рапидс " и римейка на " Психо " от 1998 година

Сред другите ѝ филми са " Знам какво направи предишното лято ", " Прозак ", " Вулкан " и " Шест дни, седем нощи ", в който играе с Харисън Форд.

Номинирана е за изключителна млада актриса в трагичен сериал на премиите Daytime Emmy през 1991 година за присъединяване си в Another World.

 Ан Хеш

Другата ѝ работа в малкия екран включва участия в " Али Макбийл ", " Спаси ме ", " Следствието ", " Hung ", " Полицията в Чикаго " и " Мъже на дърветата ".

Тя е някогашна партньорка на водещата на токшоу Елън Дедженеръс, с която се среща в края на 90-те години. През 1998 година Хеш се появява в един епизод на ситкома на звездата - " Елън ".

 Ан Хеш

Според пожарната работа на Лос Анджелис автомобилът на Хеш " избухнал в мощен пожар ", откакто се забил на 9,1 м в къщата, оставяйки парцела " ненаселен ".

За нея се грижат в Центъра за изгаряния " Гросман " в болница " Уест Хилс " и е на животоподдържаща система, с цел да се дефинира дали органите ѝ са годни за даряване , се споделя в изказването на фамилията ѝ.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР