Семейството ми има хотел, до който стига минерална вода, но

...
Семейството ми има хотел, до който стига минерална вода, но
Коментари Харесай

Кметът на Сандански: Семейството ми има хотел с минерална вода, но всичко е законно

Семейството ми има хотел, до който стига минерална вода, само че всичко е законно. Така кметът на Сандански Кирил Котев отговори на обвиняванията на някогашния консултант на премиера Яне Янев за фамилен хотел върху държавен терен и противозаконен тръбопровод до него.
Янев: Манолев беше феодализирал Сандански. Манолев: Янев фабрикува неистини Бившият зам.-министър на стопанската система твърди, че е посещавал къщата за посетители, за която го ревизират, единствено като екскурзиант
Той посочи, че водопроводът има нужното позволение за потребление на минерална вода, което се издават от Басейнова дирекция, а не от общината. 30 хотела в Сандански се зареждат с минерална вода, добави кметът.

Относно къщата за посетители, свързвана с подалия оставка зам.-министър на стопанската система Александър Манолев , Котев сподели единствено, че тя е записана като къща за посетители и за нея се заплаща туристически налог. Той отхвърли повече мнения с претекста, че това ще пречи на следствието.
КПКОНПИ се захваща с някогашния зам.-министър Манолев и къщата му Едноличен търговец получил европари за създаване на къща за посетители в парцела му, ще се обяснява дали има спор на ползи
На обвиняванията на Яне Янев за роднински назначения в общината Кирил Котев отговори, че негови родственици работят в кметството, само че били назначени, доста преди той да стане кмет. Той акцентира, че никой от роднините му не се е издигал на по-висок пост, откогато той е градоначалник. Бил е проверяван за спор на ползи от ДАНС и комисията за спор на ползи и не са открити нарушавания.

„ Моите родственици не се употребяват с някакви привилегии. Ако те би трябвало да бъдат тествани, ще ги ревизират инспекторите на общината. Ако някой не се оправя, нямам терзания да го уволня”, разгласи още кметът на Санаднски.

С Александър Манолев той се познавал от ученическите години.

Вижте повече във видеото!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР