Семейството ми е добре, материалните щети са много. Това разкрива

...
Семейството ми е добре, материалните щети са много. Това разкрива
Коментари Харесай

Енджи Касабие след ужасяващия взрив в Бейрут: Всички ливански политици да горят в ада!

" Семейството ми е добре, материалните вреди са доста. " Това разкрива Енджи Касабие след ужасяващия гърмеж в Бейрут, който лиши живота на минимум 137 души, повече от 4000 са ранени, а четвърт милион останаха без дом.

" Всички ливански политици да горят в пъкъла! ", гласи прочувствено обръщение, което направи Касабие в Instagram.Тя безапелационна, че това е най-страшното нещо през което минава родината й.

„ Майка ми и сестрите ми са в Ливан. Едната ми сестра е била у дома. Както седяла си блъснала главата в тавана. Другата ми сестра и майка ми са били на улицата. След като чуват заплашителен звук под паника побягват към у дома. Слава богу те са живи и здрави “, споделя Енджи за ужаса който претърпява. Тя е уверена, че в случай че детонацията не е била към пристанището, родината й нямало да съществува.

„ Не запознат съм политика. Взривът е нещо доста съществено. Благодаря на Господ, че въпреки всичко се е случило на пристанището и 60% от гърмежа е отишъл във водата. Ако беше на друго място. Ливан нямаше да съществува “, добавя Енджи. Диетоложката е притежател на три клиники в Бейрут.  По думите й там също има провали, само че е признателна, че всички към нея са живи и здрави, написа България Днес.

„ При нас всичко се заплаща отиваш в болницата- плащаш. Ако нямаш пари-умираш. Ливан няма да се оправи без помощ от вън “, съобщи още тя.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР