Семейството, което се е осъмнило, че бебето им е разменено,

...
Семейството, което се е осъмнило, че бебето им е разменено,
Коментари Харесай

Д-р Узунова: По-важно е бебетата да са при родителите си, после да се търси, чия е вината

Семейството, което се е осъмнило, че бебето им е разменено, са сравнили физически белези в рода и по този начин са стигнали до този извод. Това сподели по Нова телевизия доктор Донка Узунова, началник на поделение в болница „ Шейново ”. Тя посочи, че родителите са със по-светли очи и по тази причина е зародило подозрението.  
Идентификацията на бебетата се прави освен от акушерите, само че и от родителите, разяснява доктор Узунова. Акушерката, която е сложила гривничката е с 32 години стаж и прави тази активност всеки ден, добави тя. Лекарката няма още пояснение по какъв начин тъкмо се е стигнало до размяната.

 

Именно доктор Узунова е разговаряла и с двете фамилии, с цел да ги уговори бебетата да бъдат разменени, с цел да бъде всяко при биологичните си родители. Тя изясни, че задачата ѝ е била да се направи първо ДНК тест и на двете деца, с цел да се откри истината.

 

Д-р Узунова добави, че не е правила опит обстановката да се реши без да става обществена, с цел да се избегнат последици за болничното заведение.

 

Началничката на отделението призна, че всички в него изпитват незадоволство от случилото се. Според лекарката е по-важно бебетата да са при родителите си, а едвам по-късно да се търси, чия е виновността.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР