Семейството, което пристигна преди мен, позвъни един път на шокова

...
Семейството, което пристигна преди мен, позвъни един път на шокова
Коментари Харесай

Емин се обяснява: Не знаех, че има дете в Шоковата зала

Семейството, което дойде преди мен, позвъни веднъж на шокова зала. Когато влезе пациентът преди мен и останахме единствено ние чакащи, след 20-30 минути, знаех, че няма пациент и звъннах веднъж. Не знаехме, че вътре има дете, тъй като то е вкарано през различен вход. Тогава звъннахме и повторно. Това съобщи в ефира на Нова телевизия Мустафа Емин. 

Скандалът сред съветника на министъра на защитата Мустафа Емин и незабавната болница „ Пирогов “ стартира с Facebook обява на сестра от болничното заведение.

В нея се посочваше, че Мустафа Емин, който е консултант на военния министър, се е държал надменно и е изискал дете от шокова зала да бъде изведено, с цел да влезе неговото. Емин тогава отхвърли всички тези изказвания.

На 5 септември той обяви, че подава оставка от позицията консултант в политическия кабинет на министър Тодор Тагарев, „ с цел да се приключи офанзивата против него и държавното управление ”.

" Тогава ни споделиха, че вътре има дете. Моят другар попита тогава какво се случва, в случай че има злополука, а дойдат 10 потърпевши деца, какво се прави, като има единствено един човек. Тогава от болничното заведение споделиха, че нямали опция да реагират ", сподели той.

" Нямам искания по метода, по който са се отнесли към детето ми. Времето ще покаже какъв ще е белегът му и какъв брой ще се заличи. В Пирогов избавиха живота на мои близки от село Рибново. Високо оценявам професионализма на българските лекари и считам, че те са сложени в сложна среда – да оперират в доста лимитирани условия. Проблемът там е в ръководството на процесите, а не е на лекар и пациент ", добави той.

" В деня, в който ескалира напрежението в обществените мрежи, бях в командировка. Научих по обед и се изненадах на преразказа на протичащото се, тъй като тази жена не се е занимавала с детето ми. В моето престояване в Пирогов не е имало политически детайли. Аз не съм споменавал къде работя “, безапелационен бе той.

Мустафа Емин бе безапелационен, че не си е помислил даже да се възползва от политическото си състояние, до момента в който е бил в болничното заведение.

По мотив излезлите записи от случая той твърди, че няма потребност да ги вижда. Емин знаел, че се вижда обикновено държание на хора, които си стоят и беседват. 

Емин разкри, че не има намерение да взима присъединяване в локалните избори, които ще се проведат в края на месец октомври.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР