Семейството, катастрофирало в кортежа на председателя на народното събрание Цвета

...
Семейството, катастрофирало в кортежа на председателя на народното събрание Цвета
Коментари Харесай

19 минути: Пострадалото семейство със забрана да говори за катастрофата с Караянчева!? Крият информация за състоянието на детето

Семейството, аварирало в кортежа на ръководителя на националното заседание Цвета Караянчева, е получило възбрана да приказва за съдбовния случай. Журналистка се е пробвала да се свърже с дамата и детето, които са били в лекия автомобил, ударен от колата на НСО при пътния случай, само че не е съумяла, макар че е употребила даже и съществени връзки, с цел да получи повече информация по случая, настояват от  " 19 минути ".

``
реклама

Вече трети ден няма никаква информация за положението на детето, което също пострада при случая. За сметка на това за положението на Караянчева жителите се уведомяват надали не съвсем на всеки час. По всяка възможност нещо съществено се прикрива, откакто на другите участници в злополуката не им се разрешава да приказва, счита журналистката, пробвала да стигне до потърпевшото семейство. В болничното заведение в Шумен, където са настанени, пък има засилено полицейско наличие. Припомняме, че ръководителят на Народно събрание получи превоз с държавния хеликоптер от Шумен до София, само че не взе със себе си потърпевшото дете, а го остави за лекуване в болничното заведение в града.

Експерти пък разкриха, че най-вероятно Караянчева се е возила в автомобила на НСО без колан, откакто от удара се е стигнало до фрактура на ключицата. Самата лимузина е с минимални вреди от ПТП-то, което затвърждава хипотезата, че тя е била без колан. Предполага се, че кортежът на НСО се е движил и с доста по-висока скорост от позволената в този сектор.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК document.domain = `petel.bg`; function resizeIframe() { document.getElementById( " ab045861 " ).style.width = `0px`; document.get
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР